martes, 8 de septiembre de 2009

Iª Cursa AC77 (Riudecanyes-Castell D´Escornalbou)

L´AC77 s´ha llençat a organitza una original y dura cursa de muntanya en un dels paratges menys coneguts y caracteristics del Baix Camp, la zona de Pantà de Riudecanyes-Castell D´escornalbou.
Es tracta d´una cursa de 17km, per asfalt, camins i corriols. Una de les gracies de la cursa es el pas per dintre el Castell d´Escornalbou, d´obligada visita turistica per a tots aquells que visiten les nostres contrades.
La cursa preten esdevenir un referent a les terres tarragonines en quant a recorregut i organització, encara que la nota l´hauran de possar els corredors que s´atreveixin a fer-la.
També hi ha una caminada popular, que sortira a les 8:30H, per a les persones que vulguin disfrutar de la muntanya d´una forma més sosegada (Max 100 pax)
Així que esperem que tots aquells que entreu a veure aquest blog us hi apunteu i vingue a coneixer una cursa amb un circuit per a tot terrenys i una organització que intentarem sigui excellent.
Si voleu mes infirmació http://cursariudecanyes.ac77.net

1 comentario:

Unknown dijo...

Hola Jordi ,
soc l'Alessandro el italia que va participar a la cursa de diumenge. Nomes volia felicitarvos a tots i si organizeu una altra cursa siusplau enviarme un correu electronic.

Grazie

Alessandro Ciliberti
cilibbo@hotmail.com