lunes, 30 de junio de 2008

PANIS ANGELICUS..............

Este sabado se casaba mi primo Pedro de Almoradí(Alicante), que es ciclista y bastante bueno...por cierto.
El caso es que no suelo cantar nunca en bodas, solo en las de mis amigos mas allegados y familia de Alicante. Pero como le habia cantado a todas mis primas,(sus 4 hermanas), pues él no iba a ser menos.

Queria cantarle el Ave Maria de Mascagni (aqui la teneis en interpretación de Bocelli), que es basicamente un aria adaptada al Intermezzo de Cavalleria Rusticana del mismo Mascagni, claro. Pero resultó que según el organista hubiera quedado un poco pobre al no tener pedal..... Al final: la tipica Ave Maria de Schubert y el Panis Angelicus.

Aqui os dejo la interpretación del Panis Angelicus, el audio es un poco dudoso, asi que ajustad el volumen del PC, que se escuchará mejor.........

"PANIS ANGELICUS en la boda de Pedro y Maria en Orihuela"

6 comentarios:

Wepen's dijo...

Bravo, bravisssssimo, impressionant. Per a quant una Opera com a Tenor principal?


A la meva boda va tocar el Virtuós d'orge JM Mas Bonet, que també era ciclista, el que passa que el del video la va cagar i no ho va gravar.

ninu dijo...

M´en alegro si t´ha agradat. Lo de tenor principal esta mes complicat de moment......

Salutacions

Anónimo dijo...

No ho puc creure! Hola Jordi! quina sorpresa! he entrat per una informació sobre ciclisme i dóna la casualitat que surt el teu Blog, soc una antiga companya de cant, la Marta! Varem fer algun que altre duo d'òpera.
No crec que puguis recordar-te, però bé! m'ha fet molta il·lusió tornar a saber de tu i escoltar-te.
Rep una forta abraçada i records a la teva mare.
Marta.

ninu dijo...

Hola Marta! Parles com si no m´enrecordes de tu!!!!!!! Tinc mala memoria, pero les bones veus i la bona gent no l´oblido!!!!!
Quines casualitats de la vida!!!!!
No se com contactar-te, buscare un blog teu..........
Que fas tu buscant coses de bicis????

Un peto molt gran!!!!!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

Hola Jordi!
Busco informació sobre la respiració que practiqueu els que feu ciclisme, i fins a quin punt poden ser compatibles o es relacionen amb la respiració dels cantants.
Diuen que els ciclistes poden omplir més la part del darrera de l'esquena, m'agradaria veure quins exercicis es practiquen i justament buscant aquesta informació va sortir el teu blog.
Si no es cap molèstia i pots donar-me alguna mena d'orientació o dir-me si es certa aquesta informació o no, potser vaig mal encaminada.
Moltes gràcies.
Muuuuuuuuuuuuuuuuuuua!

ninu dijo...

Hola Marta, perdona pel retard pero estava fora!!!!!!!
La respiració dels ciclistes sol ser bastant diafragmatica, (aquests dies que fan el tour de France ho podras veure, sobretot si mires la crono final del dissabte, alla s´aprecia molt bé com s´infla la panxa).


Sobre si podem omplir mes l´esquena, es una pura qüestió de posició damunt la bici!!!!!
La respiració es fa de forma natural, no es trevalla especificament com fem la gent que cantem, pero es beneficiós a l´hora d´augmentar el volum d´oxigen.
D´altra banda, et puc dir que, la respiració dels esportistes no es beneficiosa pels cantants, ja que es molt aerobica, i sovint sol ser bastant alta, pel que fa entrar en joc musculatura que produeix tensió als musculs que rodejan el coll.
Exercicis especifics per cantants n´hi ha molts, com ja sabras, per ciclistes es diferent, l´important es tenir un volum d´oxigen molt alt, per poder rendir mes. Pero pensa que aixó no et fara tenir mes aire a l´hora de cantar. Nomes tindras mes capacitata canora quant mes control tinguis sobre l´aire que utilitzis cantant, i mes l´aprofitis.
Per posar-te un exemple: Estic segur que la el meu volum d´oxigen es mes alt que el de molts cantants professionals, pero per contra jo no utlitzo tot aquest oxygen perque la meva tecnica respiratoria no es la correcta, encara que no es dolenta........

En podria parlar molt sobre això, i amb coneixemnt de causa, però voldria saber, que necessites..... digue´m alguna cosa!!!!
PEtons!!!!!!!!!!